Certificaten & Management systemen

Certifications & Management Systems

 

Wereldwijde certificaten in
ISO 9001 & ISO 14001

Om een betrouwbare basis en gemeenschappelijke operationele praktijken voor alle dochterondernemingen te garanderen, maakt Lyreco gebruik van de erkende internationale normen ISO 9001 en ISO 14001 waarin de Integrated Management Systems zijn gecertificeerd - in alle landen. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit en milieu worden behandeld op een niveau dat het vertrouwd wordt door alle belanghebbenden en begrepen wordt door de medewerkers.

 


Andere Management Systemen

OHSAS 18001

In lijn met het Quality & Environmental Management System, het Health & Safety beheer is gebaseerd op Lyreco's richtlijnen die verwijzen naar de OHSAS 18001-norm en de lokale wetgeving (praktisch uitgevoerd in de dochterondernemingen door het Senior Management Team).
 

ISO 26000

In 2012 is ISO 26000, de richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), geadopteerd om structuur te brengen in de weg naar duurzaamheid. 

FSC

FSC is een keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat een product afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Als eerste in de branche in de Benelux , beschikt Lyreco sinds 2010 over
het FSC Chain of Custody certificaat. Dit impliceert dat onze klanten bij Lyreco zeker zijn dat de aangeboden FSC-producten afkomstig zijn uit een goed beheerd, FSC-gecertificeerd bos. Wij garanderen dat alle FSC-producten en stromen in het gehele bedrijf traceerbaar en duidelijk herkenbaar zijn. We maken ons bovendien hard dat de aangeboden producten afkomstig zijn van goedgekeurde FSC-producenten.